Sååå sjuk!

Går in på tredje dagen hemma nu. Känns overkligt att jag som jobbar 12, ibland 14 timmars pass nästan dagligen är hemma och sover TRE dagar i rad. Sience fiction fick en helt ny innebörd när förkylning strl XL klampade in i mitt liv. Tror jag hade lite ångest dag ett när alla spänningar började släppa. Eller så var det febern. Nåväl.
 

Premiärinlägget inleds med en sjukdomsrelaterad självömkan..kuuul! 

Nu en förklaring:
Detta
mästerverk skapades kl 20:57 en tisdagkväll i augsti medan Allsång på skansens, något märkliga val, Fredrik Lycke sjunger Snurra min jord. Låter sådär... 
  Första tanken är väl varför i hela världen jessica tittar på allsång på skansen? Jo, för att Jessica (a k a The Loser Child) är en tönt. Jag kan inte hjärlpa det, jag bara är det. Ett litet exempel: Jessica kommer hem från flääschiga jobbet (Hahaha) och sätter sig i sin soffa och *schvich* blir hon till TLC) "Jaaa!!!! BRA IDÈ TLC! Vi laddar hem musiken från Kristina ffrån Duvemåla! Yeeees!" Sen sitter jag alltdså där och sjunger för de lyckligt lottade grannarna tills jag somnar på golvet! LYCKA!

Meeen till alla er som hånar mig nu så ska ja tillägga att christoffer också blev varm i magen och klappade händerna i ohämmad upprymdhet när jag dagen efter berättade om min kväll tillsammans med Helene och Peter. (Sjöholm och Jöback för er okunniga)

När vi nu redan är inne på ämnet måste jag tillägga att de nya assistenternas första intryck av mig blev genom Chs eminenta presentation. "Ja...Jessica är våran...hrmm..klumpeduns." Kanske inte helt obefogat efter 2 vurpor i salongen samt ett antal trasiga saker samt en nästan omkullvält vattenautomat.  Tack- det värmde. 

O gudars! En crazywomen på teven skjuter råttor och hänger upp dom i taket. För vissa av er som läser är detta säkert inte alls märkligt. För oss andra är det ett jättekonstigt beteende.

NU måste jag sova meeen Ill be back.

RSS 2.0