Jessica- da hånerer!

Ja i helgen var jag hemma hos mor o far. Henric skulle till Falun o bo i en inte allt för gravidvänlig miljö så jag blev satt på tåget till hälsingland "just in case". (blev för övrigt ingen bebis till min fars förtret)

Hur som helst, min mamma o jag åkte till Granngården (eller lantmanna minns inte) o skulle titta på plant bla. Där ser jag en gammal bekant från gymnasiet och -vad jag antar är- hans tjej. Jag tänker just gå fram o hälsa (dom står vända snett bort från mig) när ett penibelt senario dyker upp i mitt huvud.
 Tjejen är....trind. Men ändå har hon en suspekt rund, näst intill fast mage. Som höggravid är jag helt sjukt utseendefixerad då jag insett att jag antagligen kommer se ut som skit efter detta, så då är det kul att titta på andra kvinnor o önska dom fula eländiga kroppar. Iaf det slutar med att jag helt enkelt inte vågar gå fram o hälsa på dom. Anledningen är det penibla senario som utspelade sig i mitt huvud när jag betraktde flickvänne, osäker på om hon var gravid eller inte:

 Jessica går fram o hälsar!
Mannen i sällskapet bör då utbrista :
1)Men är du OCKSÅ gravid! Vi ska också få barn!" o då är ju allt löst. Då kan man gratta osv.
Eller
2)Grattis vad kul! bla bla bla..."o inte ens nämna deras graviditet utan väntar på att jag ska säga något om det. Tjejen lär bli sårad om ja inte ens ser att hon är gravid, eller som hon kanske uppfattar det- ser att hon är grav men iggnorerar det. Elakt vilket som. MEN hon lär ju bli tusen ggr mer sårad om jag på det svara "ja jättekul blabla..ser att ni också väntar barn- GRATTIS!" åsså är hennes mage bara köttfärs/socker o smör fylld.
Jag ballade ur totalt o låtsades inte se dem. Jättepinsamt o dumt men förhoppningsvis såg dom inte mig heller. Var ju ändå ingen bästavännenkompis. Bara ströbekant. Men som sagt pinsamt kunde d ha blivit!

Spännande spännande

Fick hets ont i magen imorse när jag skjutsade H till jobbet. Kändes inte alls som nåt jag känt förr med sammandragningar utan riktigt ont.. så det var märkligt. Henric frågade om han skulle åka till skolan o vända men så roligt lär vi ju inte få det.
Iaf så kommer det o går lite som det vill nu senaste timmen men gör inte direkt ont längre utan lite halvhjärtat. Annars är jag som vanligt. Jag sätter tian på gaser som fastnat nånstans om man nu ska vara 100 uppriktig. Helt sjukt vilket uppvaknande- ja kommer ju inte fatta när värkarna börjar. Kommer fatta först när jag ligger o vrider mig o svettas o vattnet gått. Då först kommer jag tänka "hrmm undrar om man skulle ta o ringa hem H från jobbet" åsså missar han allt för där ligger jag o föder barn på golvet ensam.

Jamen det var väl en spännande morgon. Skulle inte sitta fel om den kom nu. Entrar v38 på lördag så det gör ju liksom inget om plutten tittar ut nu redan, men  som sagt inget jag kan styra över.

Dagens nya upptäckt och kärlek: Cashmere mafia. Oj vad jag gillar! Och vad inspererad jag blir till att blir en smal och vacker mamma med fina o dyra kläder. Fint. Saknar mitt jobb, jag är sjuk i huvet.

Sammanfattning

Idag har jag:
* solat
* tappat bort Frida
* hittat Frida (efter ca 40min panikletande)
* tvättat
* svurit över min revisor och det faktum att man måste deklarera. Orkar inte med sånt skit just nu!!!
* svurit över posten som inte lyckas få fram min bokföring i tid
* stekt och ätit blodpudding (!?)
* diskat, städat samt dammsugit soffan och soffkuddar. (Jämförbart med Rent hus-tanterna)


Igår jobbade jag sista dagen. Känds askonstigt att gå därifrån. Fick paket o tårta. Eller näe, det skulle vara tårta men Daniel orkade inte riktigt leta i frysdisken så han köpte olika sorters kakor, fick jag höra i efter hand.. Alla var såå söta o mysiga o kramades o höll på. Kändes lite som att de  gått i hop sig för att försöka få mig att grina..skulle ju inte förvåna mig. Nåväl, jag klarade mig från gråt men lite vemodigt var det ändå. Från typ 7dagar/vecka till ingenting alls känns helskumt!

Men men ska bli skönt att bara få vila upp sig. Är lite drygt 3veckor kvar nu innan bebisen måste komma. Eller ja måste måste den väl inte. Den har faktsikt medicinskt sett  5veckor på sig innan man tvingar den men näe, så roligt ska vi väl inte ha det hoppas jag!

Ska hem till Delsbo i helgen då Henric måste åka till falun. Han ville inte ha mig här hemma ensam så han skickar hem mig till de mina. Fint. OM jag nu inte måste gå över tiden lär den väl komma i helgen då, bara för att bevisa att den är en Larsson/östeberg-korsning.

Trodde föresten helt säket att ungen skulle komma förra helgen. hade i princip alla tecken i världen förutom vattenavgång men näepp! Ingen bebis.
 
Just ja en sak till! Mitt hår har numera en elegant mörk kopparton. Mina planer var svalt beigeblond men ja..tydligen ville min kära tekniker något annat ha ha. 

 
Ska nog gå o duscha nu. Känner mig stekt.

Snart dags!

4 veckor kvar sen ska ungen vara ute! Den ligger fixerad, allt är tvättat, inköpt o planerat (så gott man nu kan planera en sån här grej) Jag är stor o rund men  känner mig nästan läskigt fräch om man ska jämföra med många andra som gått lika  länge så det känns ju skönt. Fast ja e ganska duktig på att gnälla ändå..höfter o förvärkar o läckande bröst. Men fyyy vad jag längtar! Vill pussas o gosa små fötter o lukta på småhåren i nacken o bara mysa! 

 Sitter sen nå timme tillbaka o tänker på varmkorv. Hoppas verkligen att Henric vill äta det med mig ikväll. Annars rasar min värld samman. Nästan iallafall. Jag vill verkligen äta det ikväll. Blir liiite rädd för mig själv men känner ändå på nåt vis att det är ett normalt beteende. Som igår när jag i princip tvingade honom att dricka kaffe med mig direkt efter jobbet fast han inte ens var sugen på det. Stackarn..han är verkligen världens snällaste! Jag är så lycklig att jag inte är gay. Tänk om min flickvän var gravid o förvandlades till psykobitch nr1. Jag hade orkat en vecka. 

Träffade Mohammed igår. Myyse! Han bokstavligen kastade sig över magen..Ska bli spännande att se hur han kommer hälsa på själva bebisen när den kommer ut.

Jobbar sista veckan nästa vecka. Känns konstigt att veta att man inte kommer jobba d'r på nästan ett helt år.

Yes! Nu ringde just Henric. Jag frågade ang varmkorven. Han ville ha det! Nu ska jag gå å handla det snart.

MVH
/Fetto


Idag är en ny dag.

Medger att det kasnek är töntigt att känna sig nöjd över ett bråk med en 60+are men bor man i blackeberg o är hemma från jobbet 3dagar/vecka när alla andra jobbar får man vara tacksam över det lilla.

Är inne i en ny fas, eller hanske har jag gått tillbaka till den gamla som var i v.17-25 när ja var konstant trött. Sov till 12 imorse o nu är jag fortfarande såååå trött!  Ska gå ut o gå en sväng. Vill egentligen till gymmet men kroppen säger ifrån. Så fort jag rör mig får jag monster sammandragningar o bebisen får gärna, även om vi längtar ihjäl oss, stanna några veckor till.  Men som sagt gymmet hade vart bra då ryggen krakelerar snart.

Ellenor (min s k svägerska) var hos oss i helgen o det var jättemysigt! Gick på stan o åt middag i Gamlastan. Tittade på film o bara hade det skönt. Åsså fick jag massage o det är sånt som får mig att älska någon! Vi gillat! Persson kom också förbi en sväng på fredagen. Förhoppningsvis kommer han o hans Lina (hans sprillans nya tjej sen nästan ett halv år tillbaka men som ja fortfarande inte fått träffa) ner ändå nästa helg. Kära storasyster ska komma på torsdag o "fixa frillan" (uttalas med söderkis-dialekt för bäst effekt).
 
Ikväll ska vi till KS på informationsträff. Ni skulle bli förvånad över vilket besvär dte är att föda barn. Räcker inte att veta hur var o när den ska ut. Näe det är 33 miljoner andra saker man MÅSTE veta för att allt ska funka för alla parter. Å då syftar man på allt o alla från föräldrar o personal, till andra blevande mödrar samt medtraffikanter på vägen till BB. Lugn.
 
Abbe det monstret är frustrerad över att vi inte går ut någon gång o illustrerar detta genom att 1)lägga sig i vaggan. 2)klösa på soffan 3)skrika okontrolerat. 4)bita frida tills hon också skriker. Samtliga punkter resulterar i stooor vrede från mitt håll, vilket uppenbarligen är bättre än ingen kontakt alls. trevlig katt.

biltjyvarna Larsson/Östberg

Har äntligen fått får hypertrasiga skrotbil sålt. På tradera för 720kr! Iaf, killen som köpte den kommer imorgon onsdag o hämtar den så igår städade vi ur den. Jag kom hem halv 6 å då hjälptes vi åt att skura den. Märkte då att nån brutit sig in o mixtrat med batteriet i ett stöldförsök.  Hur som helst, vi läre ju ha en sladdlös damsugare för att få det gjort ordentligt- och då ringer man Chris med innekatterna. Fick hämta den först vid halv 9 så i mörkret stod jag o damsög bilen så gott d gick. Bilen gick förövrigt inte att starta då batteriet dött.

 Nu ikväll, 21.00 köpte vi startkablar o tar den nya bilen till hjälp o laddar på batteriet. Medan vi står där o fixar kommer en tant med sin lilla äckliga hund o ställer sig o glor. Tyckte först hon såg söt ut så ja va snäll o fråga om vi stog i vägen. (Tänkte att hon kanske skulle hämta sin bil eller nåt). Inget svar... Tänkte då att honkanske var nut case light o inte fattade bättre så ja sa inge mer. Eftre ett tag utbrister hon mycket upprört "MEN VAD HÅLLER NI PÅ MED?!" Vi tittar förvirrat på varandra o kände väl att d va ganska uppenbart men förklarar ändå att vi laddar batteriet. Hon ser ännu argare ut o ja känner fortfarande på nåt plan att hon är snäll (antagligen bara för att tanter ska vara snälla.) Förklarar först att vi inte stjäl bilen utan att jag faktiskt äger båda. Hon tjaffsar lite till tills Henric ber henne gå. Hon går tre meter bort o ropar att hon ska ringa polisen. Jag ger henne mitt namn o ber henne skriva ner reg nr.

Henric står kvar med skrotbilen o låter den stå igång ett tag medan jag kör upp den nya till vår riktiga parkering. Tanten kommer då efter mig o börjar jiddra om att vi ska försvinna härifrån, att hon inte vill ha sånna där snuskar som oss här. Jag njuter lite över situationen o känner att nu har jag faktiskt chans att släppa lös lite graviditetshormoner! Det tar fart o hon vill få det till att vi alltid är ute på parkeringen på natten och snuskar oss. Undrar lite försigtogt vad hon menar med snusk, kände att j aint evill bli anklagad för lösaktighet på blackebergsparkeringen! "Stjäl o gör inbrott!"  "Jag damsög MIN bil igårkväll vid kl 9, eftersom vi båda har heltidsjobb är det liksom bara kvällar som gäller." Några sekunderstystnad sen smäller hon till med att det bara är för att vi är så manipulativa, egentligen går vi på alla möjliga droger. 

 Skrattar lite o säger att ja gärna står här hela natten o pratar då jag behöver släppa lite på trycket. "Stå där o smila upp dig du" spottar hon ur sig o byter sen riktning. "Den där killen som manipulerar dig han går då på alla droger o snuskar sig. Han ksa bort!!" Gränsen är nådd! Ingen tjaffsar med min bäbis far. Punkt.  Tar ett snabbt steg framåt o känner mig lite som Micke Persbrandt när jag lagomthotfullt lutar mig framåt, sträcker på mig o förklarar att hon gärna får vara elak mot mig men att det också är den enda. "Var är din egen man förresten?" Tanta backar, ser osäker ut o svarar inte. Jag ler ondskefullt o njuter över segern. Men näe, tanten ämtar sig fort. "Ex-man"  Kommer det syrligt. "Jamen dåså, så bra var han. Eller kasnke så bra var du. Grattis" Då gick hon. Länge leve biltjuvarna Larsson/Östberg!

Jag o Henric stog sen o fnissade över hur paff hon skulle bli om hon nu ringer o dom bekräftar att båda är mina o ingen är stulen.. haha

Idag kör vi bilder!

Idag ska det mysas här på sidan o då tänkte jag skryta lite med bilder på delar av mysfint i mitt liv.

1)Henrichjärtat som gosar med magen/pojkbebisflickan.

      

2)Bebisens tilltänkta kläder som ligger och väntar i byrån som Henric renoverade.

  

3)Mormor. Precis som hon är!



4)Jag själv...och mina 13kg+. Hyffsat välplacerade va? 



Så nu räcker det. Imorgon ska vi till barnmorskan igen. Mysigt när H har tid o följa. Sen har jag råkat lova att klippa Jack imorgon. Får se hur det går med mitt nyinköpta tålamod på 2,3 sekunder blankt!

Jag luktar gott o nybadat. Nu ska jag sova o kanske kanske luktar jag inte bröstmjölk imorgon när jag vaknar. Vi håller tummarna. Godnatt!

RSS 2.0