MIN Henric=)

Älsklingshjärtat har diskat, handlat, lagat mat OCH serverat mig här på soffan där jag ligger o dör i självömkan. Han tar hand om min jämt o jag är en lat invalid som klagar på dålig andedräkt..stackars karl. Men SÖTAST är han. Han ska iaf få fina presenter av mig. =)

Ja ska fixa Lasse åt Kristin. Jaharå det ska jag!

Mmm nu hör jag honom ute i köket när han hummar på singin in the rain- GULLE! Åsså han han fixat efter katterna.

Nästa helg ska vi ha kalas. Då fyller han 25 så då blir det för hoppningsvis trångt här hemma och som den snäppet sämre hälften i vårat samboskap som jag faktiskt är, låter jag födelsedagsbarnet laga all mat själv.

Hejja the Larsson sisters hemma som tog sig till final. Och ks 4e plats. Jej!

Nu mat!

Det där om psykosus Philialis...

Psykosafton på jobbet idag då- Köpte bla en burk keso till lunch som ja åt ca två skedar av. Därtill en nästan oöppnad burk oliver. När jag skulle gå hem ikväll vid 8 riktigt längtar jag etfer att göra mig lite färdkost med keso o oliver bland annat. Väl inne i personalkylen ser jag ingen keso. Ingen keso alls. Borta! I olivburken ligger 8 oliver å skvalpar. 8 av 52. Va i....? Vad hände? Efter ett moget övervägande bestmmer jag mig för att kompensationsstjäla ett drag smör till min smörgås istället. Och en kexchoklad.

Jess: "VB på 4an kl21:00?! high five. High five!! HIGH FIVE MOTHERFUCKER!!!!"
Henr: ".............................."


Idag kom jag på ytterligare tre andledningar att älska mig sälv.

Tamtadaaaam!!!......
Jag älskar mig själv för att:
1)Jag inte vet vad som menas med Timerland. Musik vet jag- men vad? Och jag antar att det har nåt med Timberlake att göra. Men där tar det slut.
2)Tankar som "tänk om jag vorde en gravid, påtänd hora i lettland" och  "undrar om doft ljuset luktar mer tänt?(för att sen "lukta upp" lågan i näsan där samtliga näshår i högra borren brinner upp)" dyker upp i mitt huvud.
3)Jag just kände att jag älskar Carina Berg



Malin o Albert

Ni är min homeboys nu. En vecka till malin sen så. hihihihihihihhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHH!!!!!!
LÄNGTAR!!!!!!=)


Igår var det top model, min chef är i juryn. Kung.

Jo, den Malin som undrade om mitt telefon nummer så har jag samma nummer som jag haft sen  8an så ja har inte bytt alltså..
 Vilken Malin är det som undrar?


På lördag kommer mor, far, systerstor samt bror hem till sweden igen. Pratade med min far igår å då hade dom badat en gång på 4dagar o de hade regnat men dom hade d bra ändå. dom spelade kort när han ringde. Ja själv är man ju i sverige i höst kylan, vilket inte all stör mig för det är sååååå mysigt!

Academy i helgen för första gången för larsson, spännande. Önskar starkt att jag inte:1 får en utskällning. 2 ramlar. 3 förstör något. 4 glömmer något viktigt så att de tre föregående punkterna inträffar.
 
Linda: "Jaha, hej! Linda heter jag. (Kommer ut från toa, räcker fram handen till test-assistenten) Det är vatten, inte kiss! Eh, Oj"

9/10-07

Shit vad konstigt det känns.


Är ledig idag, känns skööönt! Abbe smyger runt med sina nyklippta klor o försöker riva mig utan resultat moahahaha.

stackars malin är ensamhemma på Larssongården..tur att hon är duktig på att låsa dörren efter sig...

Just ja nu lär ja gå upp med filmen som vi glömt att lämna tillbaka.. lyckat pucko!=)

LYCKLIG IDAG!!!!!!!!!!

Bamsetuggummi...

När jag kom hem i kväll luktade det bamsetuggummi i hela lägenheten. Henric är världens gulligaste gofis. Som är finast. Jag smsar honom ang bamselukten. Han ringer upp: "...ja men jag tog bara fyra stycken. .....och det var jag som betalade dom"! 

 Som sagt
 'r ja nyss hemkommen ,en snabbis  på spybars uteservering samt pizza med nåra från T&G. deet var skönt men jag orkade inte riktigt hela vägen utan åkte hem. (okej ärligt, ja fixade inte riktigt de grön/bruna skinkbitarna på pizzan.Magen dog!) GJorde dock ett litet stopp för godis när ja kom på att henric är ute med sina kompisar. Tänkte att får jag bara besöka damernas väl hemma borde allt bli som vanligt... Så nu sitter jag här med min påse. Nice...

Ja vad säger man? Har haft semester en vecka. Har varit hemma i hälsingtland o bara mått topp med familjen, mostern och mormor. UNDERBART! Kändes kääst att åka därifrån faktiskt fast nu när ja är här så älskar ja det också. Jag har nog gått å blivit en sån där positiv o nöjd person.....HAHA! Henric ser nog mäkta frågande ut omn han läser d här. "Nöjd? Positiv? näeee.. inte jessica väl?" Äh du är kär i mig iaf puss bäbis=)

Idag saknar vi Chris och önskar honom lycka till på nya jobbet. Sen klämmer jag i med en liten kärleksförklaring till Nicole&Connys ofödda bäbis för att den kommer födas med biceps och med mig som morskin. 

Imorgon ska jag jobba. Näemen!! Va va de? En liten liiiiten suck slank ut.

På en mobiltelefon finns 25 000 olika bakterier. - På en toasits finns 4 000. Lyckat.

RSS 2.0