Henric = mansgris

 Så här ser jag ut nu förtiden. Alla ni som undrat va d va för fetto som hejjade på stan- det var Jessica. (Toplesstemat på bilden var Henrics ide då han ville visa upp sin gravida flickväns nya bröst. Grattis till honom)

Den om MILANO!!!!!

Mor o far var  här idag  o bjöd på mat. Två pajer o två kräft o räksallader så nu är kylen fylld med rester igen. Mn godsa rester från melanders fisk. Sånt gillar vi! Sen visade ja o Henric en bil som vi hittat på internet som vi kanske vill ha. Står i ljusdal o ser sådär lagomt lurig ut men ändå rätt bra. Liten men rymlig o sjukt bensinsnål. Kanske kanske om vi har tur kan mammi åka å provköra den åt oss..

Jo, ja tänkte såhär. Tyckte inte att Mohameds  milanoresa fick den uppmärksamhet den förtjänade så ja lär ber'tta hur d gick! D svinet blev ju bjuden till Milano "during fashionweek" av sin designerpojkvän som förövrigt har en våning där nere. Det var modeller ÖVERALLT!!! Han beskrev det så fint:ett hav av vackra 180+cm människor med aslånga ben o super snygga kroppar. Vackra kläder, vacker hår! Gucci, Prada, Dior ALLA VAR DÄR!!! Åsså Milano..mmmmm... D svinet (som han numera heter i Milanosammanhang) besökte T&G där nere o fick guidad tur i salongen som var tusen ggr snyggare än våran...var ute å festade på massa innebarer, åt äckligt dyr lunch(typ 350skr för en tonfisksallad)o bara sög in italiensk luft och lyx lyx lyx... Men ja e inte bitter..

Vet inte varför ja började med ett inslag om en begagnad bil från ljusdal. Kanske för att poängtera för mig själv att JAG inte åkte på fasionweek i Milano -08. Jag letade bilar på blocket.se. Typ som en förberedelse, liksom trösta mig själv i förväg så jag inte skulle börja gråta när jag skrivit klart om "Det svinet". Som en påminnelse att jag också gör roliga saker, som att köpa begagnade bilar i ljusdal. Såhär i efterhand känns det  som ett onödigt inslag.

The man the myth...

´Hittade lite bilder på mitt hjärt. Roligt tycker ja, mindre roligt tycker nog han:


polerad




lurvig


Hinner hända mycket på ett år...Lägg märke till den ljuve lille colmbianen i bakgrunden.

Nu är han på terroristfest hos mia o jonas o ja är hemma med minst halsfluss. Kvällen till ära iklädd palestinasjal över ett lakan som han fäst med brunt bälte i midjan. Åsså fick ja sminka honom mörk under ögonen, buskiga ögonbryn o mörkt skägg. Måste återkomma med bilder sen.

Igår efter att vi kollat på film utbrister Henric lite väl förväntansfullt "ska vi titta på när dom dansar nu?" "What? Vaddå? Lets dance eller?" Undrar jag som trodde den säsongen var slut för länge sen. Henric rycker tag i dosan o får fram Lets dance. Sen lutar han sig tillbaka som en liten mysgubbe i soffan. När jag då tittar på honom läser han mina tankar o skäms nog lite o säger "Näe, vi kollar på Simpsons på 6an istället." Men byter inte kanal.  Jag är en god flickvän som vet att han gärna vill se Tony Richardsson i trikåer säger att jag hemskt gärna vill kolla.."Byyyyt inte..snääälla". Då blir han nöjd, får nog känna sig både lite snäll o lite manlig:1)han ville ju faktiskt hellre se Simpsons. 2)Klart man ställer upp om tjejen vill se på Lets dance! Sen halvsover jag med huvudet bort från Tvn o Hjärtat får se när dom dansar.

Roligaste annars just nu är att att titta på min bara mage när bebisen rör sig, sparkar i slår kullerbyttor. Hela magen rör sig verkligen. Ser ut som att man släppt in ett gäng ormar i magen..

Funderar starkt på chips. Meen å andra sidan har vi ananas i kylen. Jag borde nog resonera utifrån dessa faktorer:
* Viktuppgång:10kg
* Tid kvar till bebis: 11veckor
* Beräknad slutlig viktuppgång:33kg

Jag borde välja ananas...Jag borde välja ananas....Jag borde välja ananas

Sjuk igen!

Lyckat! Blir 2a dagen hemma idag o ja behöver handla lite, städa lite o framför allt äta lite. Men näe ja orkar inte. Känns som att ja dör om ja reser mig från min lyx bäddade soffa. Henric o ja gjorde nämligen om soffan så den är typ 40 cm djupare vilket gör att jag o mitt bihang till mage får plats mycket bättre! Åsså blev d mycke finare o mysigare. Men som sagt ja är sååååååå slut i kroppen. Mor o far är i sthlm idag så dom skulle komma hit o säga hej iaf.

Fick ett brev från trygghansa idag. Ett sånt klassiskt "hej nu vill vi att du betalar mer pengar igen!". Men näe i att betala rutan syntes ett -230,00! 
Läste på baksidan o där fanns förlåt å ursäkta vi drog förmycket sist, här får du 230kr insatt på ditt konto!
Gillar trygghansa idag!

Laura o hennes mamma kom in på T&G o visade upp bebisen. Laura fi´ck en lillasyster för några veckor sen vilket hennes mamma var oerhört stolt över då det skiljer 20år mellan laura o unge nr2.

Åsså ska linda o anders få bebis nr två!!! Kommer i september.

Hoppas verkligen att ja hinner gå på alla academys i vår iaf. Kommer ju inte kunna va me tyvärr men sitta i publiken iaf.. ¨


Nu ksa ja kolla på atlantis o sova lite mer. Jo alla ni ni bör kika på stardust. Supermysig film!


förhoppningsvis en tankeställare...

...men antagligen går det ändå inte in!

Bästa läsare,
sitter här i blackeberg o är så vidrigt sur! Hur kan man välja att ta avstånd från ett ofött barn som ligger o gror i ens en gång i tiden bästa väns mage? Finns det något rimligt skäl som ger en vuxen människa (oberoende nationalitet och religion) rätt att ignorera en sådan stor händelse?
  Alltså jag har genom åren svalt helt sjuka förlovningar, bisarra äktenskap som man sett iförväg skulle brakat åt skogen (och sedan gjort det) osv osv o ja har gjort det för att det varit mina vänners val som dom själva trott gjort dom lyckliga. "Vem är jag att bestämma vad som gör dom lyckliga?" har jag tänkt som ett mantra när tex mina nyss fylda 19åriga kompisar gift sig efter 13mån bekantskap. Jag var lika god vän för det o va lika engagerad som vanligt! Trots att jag inte delade deras religösa uppfattning.

MEN nu när det är min tur att vara himlastormande lycklig- Rättare sagt VÅR tur att vara lyckliga! VÅR tur att få dela något stort- Näe, då passar det inte att gratta. Då  låtsas dom om som att de inget hört. Låtsas om att de inte läst i bloggen, fått sms, inte hört skvallret bland "vännerna" osv.
 
Nog låter det väl fånigt? Men sån är verkligheten o jag hånar o föraktar alla min numera föredetta kompisar över deras litenhet. JA det är en liten Judasunge avlad i hor och synd men vi älskar den lilla skrutten o jag har inte gjort något fel! JAG har aldrig lovat evigtrohet åt högre makter. Jag blev kär, flyttade ihop, blev med barn. O ungen i min mage den hade absolut inget val. Den blev till o kommer alltid älskas av både mig o Henric o vi två kommer älska varandra jämt! Vi trivs i vårt lilla syndanäste!

Men tack för ingenting då surpuppor. Alla ni som jag vet har hört eller läst men inte sagt grattis: vi känner inte varndra längre!  Tyvärr, vissa av er betydde mycket för oss. Jag har gett de flesta av er fler ärliga chanser att gratta och visa omtanke och respekt, än vad ni förtjänar. 

Men i all ilska sänder jag en tanke till Isa-hjärtat o hennes familj som är duktiga i sin genre men ändå ger mig o Henric o vår lille bäbis både tid, intresse o omtanke. Sånt gillar vi.




-Människan är inte sämre än vad hon gör sig-  Plus att som jag minns det så är det upp till en viss annan att döma....

min älskling!

Måste bara tilllägga att Henric är världens bästa människa! Han är verkligen perfekt o jag är superkär i honom fortfarande fast mer nu än förr.. Han kommer bli världens bästa pappa och om jag sköter mig kanske jag får vara med honom föralltid!=)


ibland undrar jag bara lite extra.

Om du reser dit i vår, säg att jag gärna kommer åter
I fall allting är förlåtet. Att man blir klokare med åren.
Om jag kommer dit igen har du en plats där jag kan vila? Ett rum där jag kan känna att jag är nånstans ifrån. Ett fönster vi kan sitta vid o blicka ut mot ån?
Går till huset med balkong, där järnvägsspåren ringer. Under den varma svarta plåten har jag lämnat några drömmar. Ändå lämnade jag allt, man kunde låtit tiden vara. Det känns som andra sidan jorden.

Vi kanske hade alla svaren?


RSS 2.0