Just ja..

..Idag råkade jag panikhåna "den 19åriga skönheten" som gift sig med Papa Dee 41.. "Fattar ni vad pinsamt näe hon ringde till sina kompisar:-gissa vem jag börjat dejta?!!! PAPA DEEE!!-  Kan det bli värre?? höhöhö" tystnaden var total. Okej var inte jäättekul men ganska tänkte jag surt.  "Host. Hrmm..Sara var tillsammans med honom förr". Sara är typ 26 kanske (i nuläget) o svin het! Vad har papa dee som uppenbarligen inte Henric har?

..var hos Kent på juldagen med klassfest från 9an. i urval. 
Var nog 2år sista ggn jag såg Elly, niclas o Harun iaf. Sigrid var d 4år sen kom vi fram till. Ojj.

Puh försökte sig på ärlighet fram mot kvällen. "Jessica! vad stor du har blivit". Han försökte senare  få det till att han menat vuxen. Jag kände mig a)Fet. b)Rynkig.

Malin Olsson myste på o ramlade ner för stentrappen på gården.

Lisa: Men Harun! Du pratar ju svenska!!!

Uppkom även en konversation mellan Henric o Harun som tog en intressant vändning. Jag tror att det handlade lite om att Harun ville in i Henrics stjärt. Ingen orkade lyssna men dom såg ut att ha mysigt iaf.

Lisa promenerade in med täckisar på Stadt.



plus att mormor pruppade sig genom hela julen. "men det är bara gas. det luktar inte" 

Bäbis!

Igår hände det grejer! Lånade ut bilen till mohammed som skulle flytta. Han hade en kompis som skulle köra. En ruskigt korkad brud visade det sig. Mohammed ringer efter 10min o undrar varför det lukat bränt av bilen. Han beskriver ljud osv o vi antog att kärringen satt o slira på kopplingen. Jepp- kl.24.00 ringer M o säger att bilen står på fridhemsplan o inte går å köra längre! Fatta känslan av att ens helt friska bil "inte går att köra" längre. MongoMomo!

Imorse fick Henric åka o hämta den. Det gick sådär. Kopplingen är helt sönderbränd o Henric som skulle åka till falun idag o får den renoverad inför försäljningen. Jävlit bra jobbat! Var så arg på jobbet idag så M höll ju på att börja grina. "Antingen fixar du så vi får ny kopling o går inte det så får du köpa bilen för vad vi köpte den för o vi kommer förlora massa pengar." Blabla han försökte få det till att bilen redan var trasig- you wish! "Du, jag orkar inte bry mig- fixa bara så att bilen funkar igen, jag tänker inte lägga ner tid på att fixa den" d där med hormoner kan få en hur hjärtlös som helst. Men han lova att hitta nån så okej.
 

Sen lekte bebisen rodeo med sig själv o den sparka så hårt att Henric kände det genom magen. Älskar hans min när han nästan vrålar "sparkade den där?!?" "japp" "Nu mää?!" "jepp"" "Nu mää?!" Den är så stark o mysig lille körven. 4 sparkar fick Henric känna innan vi somnade igen.=) Sen vaknar jag kissnödig 03.34 o bebis sparkar  och brösten läcker. Allt har en baksida. 

Nu sitter jag själv i morgonrocken o tittar på Härenstam, äter fiskbullar o känner kid röra sig i magen. Drömmer om winerbröd o kaffe..

Dumma cp!

Haha cp cp cp!!! Nu sjönk ja rejält i Henrics ögon men det skiter jag i för idag är han cp!  Är så hilma trött på honom idag o hans äckligt nerspydda kläder som ligger på balkongen som han vägrar flytta... "ja men jag skaaa!" Hallå 25år senare å karln har fortfarande inte lärt sig att ta rätt efter sig utan 35timmars tjat. Härligt val av partner Jessica,,, oki första fyllan för han på väääldigt länge men ändå, känns som att nerspydda kläder på balkongen hörde hemma nånstans mellan 15-19års ålder eller har jag fel då?
Åsså ska det komma folk hit o äta mat och ÄNDÅ ligger kläderna där. Va i helv gör man?! Ja jag firade det hela med ett regelrätt utbrott. Ett fett utbrott utan slut o nu är jag så arg så d finns inte. Okej att ha persienerna nere om man har fina rackare i trä eller nåt men näe våra är stockholmsbostäderägda och ganska trasiga. Ser jättemycket ut som att vi bor på björkgatan faktiskt. Ett till CP!!!!! sen ska jag ge mig. CP!!!!!!!! Så klar!

Igår var en rolig dag däremot. Då var vi på läkarmissionens secondhand. 50%off på allt. På secondhand!!! Vi köpte en ny kaffebryggare (första någonsin faktiskt) men inbyggd essspressomaskin samt ångrör superfräch! 180:-.
Sen ett par skitfina pumps till mig 80:- och sen fick jag en GUNGSTOL!!! En jättefin gammal hög gungstol som Henric inte vågar sitta i för han är rädd att den ska tippa men jag ääääälskar den! Den fick jag av Henric 325:- och jag älskar den! Okej nu bölev ja kär i honom igen när jag tänkte på den. Där ska jag sitta o amma o sova resten av mitt liv. Plus att han var så söt att han åkte tunnelbana hem med den för vår lyxbil bestämde sig för att vägra öppna bakluckan vad vi än gjode så vi fick int ein den i bilen. hihi va dum han måste sett ut.

Min bebis är tillskillnad från mor och far sin en riktig hurtbulle. Den är jätteliten men kan redan sparka o fara runt som en riktig vilde. hyper mysigt. Skit. Henrics mat där ute luktar gott. O ja som bestämt mig för å va sur o åka härifrån när dom kommer. skit!

Nu måste jag tänkta. God mat o skam över björkgatanbalkongen? Eller ingen mat men slippa skam? fan.
 


Min bebis...

image8
Du lille...



går 13/12-08 fick vi tjuvkika på våran lilla bebis. Gofis..första bilden låg den med benen högt över huvudet som en liten ostkrok. Sen visade den en fot så vi kunde se alla tårna. Var så sjukt häftigt att se den o shit va stor den såg ut! Jag fnissade mig igenom hela besöket förutom när barnmorskan zoomade in ansiktet i profil o ungen sväljer vatten. Den lilla munnen öppnade o stängde sig om o om igen såg ut som den tuggade. Såg så verklig ut att både jag o Henric blev helt brydd.  När vi skulle kolla om "den" kunde få heta hon eller han hade snorungen passat på att lägga navelsträngen som en blöja så det var helt omöjligt att se....en sann Östberg, börjar jävlas redan innan den är ute. Trevligt.

Allt var normalt o bra o allt satt där det skulle- helt ärligt trodde jag inte en sekund att det skulle vara en frisk unge så jag blev mest förvånad över det. Eller ja mest lättad o glad såklar men även förvånad. Positiv mamma den har iaf...host!  När vi kom ut därifrån med våra bilder gick vi som i ett vakuum o var helt mållösa. Bara det är rätt beskrivande. En tyst Larsson/östbergstund! Åkte till slussen o fikade o myste o var hyffsat tagna av stunden sne gick jag till jobbet o visade upp bebisbilderna o alla var tvugna att säga "ååååååå vilken söt unge du har i magen" moahaha tänk om den kommer ut svinful, tänk då vad dom kommer ångra sig!
 
Imåndags kände jag första rörelserna. Jag o Henric satt i soffan på kvällen åsså bara känns det! Vågade såklart inte tro på det men kände likande rörelser under tisdag o onsdag ockå å nu när det är bekräftatt att ungen mår bra så kan ja ju även bekräfta att den känns!

Längtar helt galet till maj nu. Då ska vi pussas o gosa hela dagarna. Och torka spya o byta bajsblöjor.  Men som Lotta sa "det är ju faktiskt en investering. Du har ju nån som kommer byta dina blöjor om 70år. Plus att du säkert får barnbarn o dom behöver man bara träffa när dom är snälla". klok tjej det där.


 


En liten Xander

Idag kom en liten plutt Xander ut från Nicole som uppernbarligen skötte sig alldeles galant på bb. Tyckte mig hitta lite hår på hans huvud på bilden dom skickade. Väntar spänt på att få se honom live om några dagra....har siktet inställt på söndagf men vem vet-

Imorgon...känner ångesten men nu koncentrerar vi oss på nikkis unge. den blev iaf fin.

linda berättade idag att hon också är en tant. Vi har verkligen funnit oss i våra roller nu efter två dagars helt fantastiskt intensiva samtal om elvis costello och frank sinatra. Samt om flydda ungdomsår och i lindas fall galna nätter längst södernsgator- Själv har jag väl aldrig riktigt nåt den nivån...på gott o ont. Kom fram till att vi båda är relativt stolta över vår påstådda  mognad och extrema inre lugn samtridigt som vi redan i förväg kan se oss som ångestvrak vid 40 när vi upptäcker att vi aldrig gick igenom hela "vuxenfjortisperiden" vid 20-25 års ålder utan blir tvugna att göra den då.. jessica- 44, hängröv i läderbyxor. Jättefint!

Grattis Anica-stoltast över dig=)

Henric försöker psyka mig. jag känner det.Han ska  tydligen "fixa" något med datorn vilket är skitsnack. Tönt han å. puss bäjbi.

Henric! SKAFFA EN EGEN!!!!!

 Dagens nyckelord: Julkorv.
Orkar inte IdolHenrics Idolsnack. "Hyffsat Julkorv. JulkorvsMarie. Julkorv.
Idol:satfläsk och julkorv" / Henric. Orkar inte mer IdolHenric ikväll.
Tur att mitt barn är ofött. Hon/han/det där hade skämts järnet över sin far just ikväll.
Piccasso: "ååååh...aaaaah-gurglande ljud i halsen- tack!"

Stänger av Idol o undrar vad som händer med musikvärlden nu. Näe d gör ja faktiskt inte men jag byter ut Piccasso mot Körberg och undrar vad som är fel på mig. Och hur toni&guy  tänkte när dom anställde mig. Haha d räknade odm inte med, stackars..!
how could I leave her. where would I stand. tommy..

Okej dagens urpsyk: M o R bråkar. R utbrister att M är rasist. Han hjälper hellre S än henne pga att dom är "samma". "Är vi ju inte alls" menar M. R vägrar lyssna. Grinar säkert en skvätt senare på dagen. Syrianen bråkar alltså med araben för att han hellre hjälper Persien än syrianen. Jävla rasse!......Stockholm i mitt hjärta...

HGenrics favorit hockeyspelare är Kenny jönsson. Jag tippar på 1 att det är för han är rödhårig/hans bror är rödhårig ja vet inte och 2 för att det är enda spelaren han känner till.
Henric hävdar något annat.

Dagens älska: Jan Guillou
                            Min mage
                            Steeves ögonbryn som han förövrigt har tappat
                            Henric +mat
                                          -prutt



jaa vad säger man?

Julfesten var helt sjukt rolig men tyvärr är det för bisarrt för att jag ska våga skriva om det här.. Läste om en tjej som fick sparken då hon bloggat om sitt jobb o efter som mitt jobb är som det är..ja tyvärr.

Har just ätit en sallad som smakade skit efter tre tuggor så nu mår ja illa..och hostar slem. Jättemysigt! Imorgon ska jag iaf till doktorn o kolla va d e för fel på mig!

Min vän M (djupt fokuserad): Jessica, jag måste berätta en sak för dig.
Jag: okej?
M: Jag är bi...
Jag: Ja?
M: Tänkte att jag måste berätta det för dig.
Jag: vaddå vet inte alla om det?
M: nääe...?

Nåväl.

Ser man på där satte skitsmakssalladen in. Kändes som en lättare bomb i magen.

9 dagar kvar till domen.

RSS 2.0