13 december 2007

Hyffsat spännande Lucia hihihi..
 återkommer förhoppningsvis med bilder.

Jo, den om mr Terry och larmet.

Kom även på att ja måste berätta att jag lyckats igen. Jag har hitills ramlat två ggr på T&G, jag har råkat tappat saker så dom går sönder. Jag har spillt kaffe på chefen OCH svarat helt fel i telefonen när han ringt. Men förra veckan LYCKADES jag verkligen! Jag låser in karln i akademin men nöjer mig inte riktigt med det utan jag sätter på larmet också. Steve berättade (väl utsläppt) med stor inlevelse för en skamsen Larsson om hur han hörst hur någon tryck in koden så han slänger sig på telefonen och slår nr in till kontoret sen sitter han blitstilla och viskar i luren "Im in the academy, the alarm is on". "Vad säger du?" svarar en förvirrad sanella. "Im in the academy, the alarm is on". viskar han, aningens mera ansträngt. Jag älskade honom hela dagen för att han inte flippad epå mig. Stort tack!

En plats där jag kan vila

Jobbar tis-lör denna månad så idag var jag ledig. Andre bor hos oss ett tag så vi var ensamma idag närHenric jobbade. Jag var en underbar kusinsambo och sov nästan oavbrutet från 10-15. Vaknad enånstans där emellan och bad om ursäkt att ja var så trött,. Sen somnade jag igen. 
 
Jo! Jag vaknade också till när posten kom, där låg en räkning på 4783kr. Tack så in i vad snällt av er! Trygghanasabögarna hade tydligen valt att INTE dra vår bilskatt via autogiro, men utan att medela oss. Bilen har varit oförsäkrad i 42dagar. Försäkringsföreningen upptäckte tydligen det här för fleradagar sen men valde att vänta ca 1månad med att berätta, mest för att dom had elust helt enkelt. Så nu vet vi vart min lön går 25 då. TACK!

 
Jag vill sova lite till nu. Dör av trötthet o imorgon är det jag som stänger..Jag vill öppna!


RSS 2.0