LYCKA!!!

Oscarsteatern, 18 september kl19.30- Jessica, Helene och Tommy.   Fantastiskt! Tack älskling!!!



Nån som vill vara barnvakt?



Lämnade förövrigt in bilen för byte till sommardäck imorse. Eller det var tänkt så. Nu står den inne för en hel massa andra saker också.

  Allt började med att H skulle byta  däcken själv som vanligt när det då kommer fram att vi inte fått med rätt sorts fälgar när vi köpte bilen. Dom passade helt enkelt inte-. Spännande. Kände att hamsterinteligensen kom smygandes. Varför händer det just oss? O fråga 2: hur 17 ska man veta att det är rätt fälgar bara genom att snabb kolla på dem? Sålänge det inte är traktor vs smartcar är d ju faktiskt ganska svårt att se skillnad. Och förresten tar man ju för givet att när man köper en bil där sommardäck ingår så ska väl däcken passa på den sålda bilen? Sånt frågar man väl inte ens om? 

  Hur som helst den snälle farbrodern på bilverkstaden skulle trixa lite mellan de tre oika fägarna som vi har att välja mellan o om det behövdes fixa nå bultar o grejer. Om han hade tid. Han skulle ringa om han hann klart idag eller på mån. Ja blir säkert lurad nu med o får punga ut 1400 spänn istället för de 780 han lovade mig. Tur att man är van.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0